Mountainguide

We love mountains

Alpinisme

Ontdek de mooiste toppen

Gedurende de zomermaanden is alpien klimmen een mooie manier om op de prachtigste plekken te komen. Wij bieden cursussen om je de benodigde vaardigheden te leren, en bieden mooie toeren met een privégids. Wij nemen je mee naar de top!

Cursus Chamonix (FR)

Chamonix is bij uitstek geschikt voor een alpiene cursus. Zowel in de rots als op de gletsjer en in ijs biedt Chamonix perfecte en makkelijk bereikbare tochten. We werken standaard in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers per gids, op deze manier kunnen we het niveau optimaal aan de groep aanpassen. Zowel rots als ijs komen uitgebreid aan bod. De uitzichten op de Mont Blanc zijn prachtig, iedere dag maken we een mooie toer waarbij je ontzettend veel leert! 5 dagen vanaf 690 Euro.

Cursus Salbit (CH)

In het midden van Zwitserland, vlak bij de Gotthard, ligt een bijzonder gebied. In de Salbit vinden we bomvast graniet met schitterende scherpe toppen. Hier organiseren we een alpiene cursus vanuit de Salbit- en de Bergseehütte. We klimmen mooie toeren, de nadruk tijdens deze cursus ligt op rotsklimmen. Om deze reden werken we in een kleine groepjes van 2-3 deelnemers per gids. Enige ervaring met rots of in de klimhal is vereist, om uitdagende toeren te kunnen maken. 5 dagen vanaf 890 euro.

Toerenweken

Natuurlijk is het mogelijk dat je met een gids op pad wilt gaan, zonder dat je een cursus wilt volgen. Wij bieden schitterende toeren onder leiding van  onze erkende teamgidsen, van eevoudig tot zeer uitdagend. Bijvoorbeeld de Mont Blanc, de Haute Route of tour de Monte Rosa. Wij kennen de alpen als geen ander, en nemen je graag mee naar de mooiste plaatsen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden, wij maken een kostenloze offerte voor jouw avontuur.