Mountainguide

We love mountains

Heliskiing

Jarenlange ervaring op de beste locaties

Sinds 2005 specialiseren wij ons op heliskiing door heel Europa. Inmiddels hebben we de mooiste locaties met de beste sneeuw voor jou geselecteerd. Wij bieden het unieke concept dat onze heliskiing gidsen zelf ook helikopterpiloten zijn. Dankzij deze extra kennis begrijpen wij als geen ander hoe we het beste uit de condities van de dag kunnen halen, en zoveel mogelijk poederafdalingen kunnen maken! Bij ons zijn alle veiligheidsmaterialen standaard in de prijs inbegrepen, je wordt dus uitgerust met de beste en veiligste safety gear. Bovendien hebben we tijdens onze projecten in de Alpen altijd een tailguide achterin de groep. Tijdens alle projecten werken we nauw samen met onze zusteronderneming Mountainflight.nl, onze helikopterbranche.

Mountainflight.nl

Lappland, Kebnekaise

Ver boven de poolcirkel, in het noordelijkste puntje van Zweden, bieden we uitdagende heliski trips aan. De bergen zijn enorm afgelegen, de mogelijkheden eindeloos. Van extreem steil tot glooiende poedervelden, deze bestemming is perfect voor ambitieuze freeriders! 4 dagen all-inclusive vanaf 2590 Euro.

Zwitserland

Om lekker te kunnen heliskien hoef je niet ver weg te gaan! In Zwitserland kun je prachtig heliskiën, op de grootste gletsjers van Europa. We bieden hier onze beroemde heliweekeinden aan. We verblijven in ons gezellige hotel in Interlaken, en vliegen in Berner Oberland of Gstaad. Een all inclusive weekeinde boek je vanaf 1440 Euro.


Italië

In het noorden van Italie ligt een bijzondere vallei, het Val Grisenche. Hier mag op vrijwel iedere top geland worden om skiers af te zetten. De afdalingen lopen uiteen van eenvoudig tot zeer uitdagend, voor iedereen is er genoeg te doen! De uitzichten op de Mont Blanc zijn schitterend, een all inclusive weekeinde boek je vanaf 1450 Euro.