Mountainguide

We love mountains

Freeride

Focus: Poeder!

Bij onze freerideprojecten draait het allemaal om één ding; het vinden van de lekkerste poederafdalingen! We hebben dankzij jarenlange ervaring de beste gebieden en afdalingen leren kennen en nemen jou er mee naar toe. Haal het maximale uit je wintersport en laat ons je meenemen in de fijnste sneeuw die er te vinden is!

Chamonix

Misschien wel het beroemdste freeridegebied van Europa! De mogelijkheden zijn hier eindeloos. We skiën in verschillende gebieden, en kennen de beste runs als onze broekzak. Regelmatig zullen we vanaf de toplift ook stukjes lopen, om bij de beste powder te komen. De combinatie van ons luxe chalet, ervaren gids en geweldige afdalingen is een unieke belevenis! 5 dagen vanaf 850 euro.

Freeride Cursus

Ben je al een goede skiër, en wil je leren hoe je veilig zelf buiten de piste kunt skiën? Dan is deze cursus iets voor jou. In vijf dagen komen tal van belangrijke zaken aan bod. Je leert ski tactieken, weer- en lawinekunde en hoe je moet reageren in noodsituaties. Een must voor ambitieuze freeriders die er ook zelfstandig op uit willen! We bieden de cursus op alle niveaus, van beginners tot vergevorderden. Vanaf 850 Euro.

Berner Oberland

Aan de noordkant van de Alpen ligt het schitterende Berner Oberland. Kenmerkend voor dit gebied zijn de vele, kleine gebiedjes waar prachtige poeder te vinden is. We kunnen onder meer skiën in Adelboden, Engelberg en Lauchernalp. Onze uitvalsbasis is een gezellig chalet in Meiringen. De afdalingen zijn divers, we kunnen van zeer steil tot mooie glooiende hellingen skiën. 5 dagen vanaf 990 Euro.