Mountainguide

We love mountains

Jouw eigen privégids

Een programma op maat, waar ook ter wereld

Een eigen idee? Een speciaal gebied wat je wilt verkennen onder leiding van een erkende berggids? Wij helpen je graag verder met een geheel aan jouw wensen en niveau aangepast programma. Ook kunnen wij je natuurlijk persoonlijk adviseren over de gebiedskeuze of de bergtocht die het beste bij jouw ideeën en niveau past. Je verteld ons wat jouw ideeën zijn, wij regelen de rest. Het standaard gidstarief bedraagt 375,- Euro per dag. Mochten er extra veiligheidsmaterialen nodig zijn, dan zijn deze te huren uit ons moderne materiaaldepot. Kijk bij de materiaalhuur voor de tarieven.

Bij ons ben je verzekerd van een nederlandstalige, internationaal erkende gids. Neem contact met ons op voor een kostenloze offerte en laat ons jouw dromen waarmaken!

Zomer

Wil je een specifieke toer of beklimming, of een cursus in een specifiek gebied? Wij hebben alle kennis en ervaring om de gehele reis voor je te organiseren. Of het gaat om Alpinisme, Rots- of Sportklimmen, wij doen alles om je een onvergetelijk en veilig avontuur te bieden.

Winter

Heb je een groepje skivrienden, en wil je eens met een gids buiten de piste op pad? Droom je al jaren van een mooie skitoer of afdaling en wil je begeleid worden? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij organiseren de gehele trip en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.