Mountainguide

We love mountains

Groot voordeel voor onze deelnemers

Onze Partner: Mammut

Vanaf het eerste begin heeft Mountainguide.nl nauw samengewerkt met de Mammut Sports Group. Deze samenwerking heeft ook voor onze deelnemers grote voordelen! Al onze veiligheidsmaterialen zijn van de beste kwaliteit én je krijgt als mountainguide.nl deelnemer de kans om speciaal door ons geselecteerde Mammut materialen voor een zeer voordelig tarief te kopen. Mammut is een puur Zwitsers bedrijf; alle kleding wordt nog altijd hier ontworpen. Kijk hieronder voor onze aanbiedingen voor komende winter 2015-2016! De spullen worden gewoon bij jou thuis afgeleverd.

Freeride Handschoenen

De Stoney Gloves zijn speciaal ontworpen voor echte freeriders. Echt leer, supersterk en goede grip. En ze zien er ook nog mooi uit! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in alle maten. Onze deelemers bestellen ze al voor 55 Euro (Winkelprijs 90,- Euro)

Freeride Jacket Women

Het Niva Jacket is speciaal voor de echte freeride-dames ontwikkeld. Warm, comfortabel, zacht en een goede capuchon. verkrijgbaar in Geel en Blauw, van XS tot XXL. Onze deelneemsters betalen slechts 275 Euro (winkelprijs 450,- Euro)

Freeride Jacket Men

De stoney jacket is ideaal voor freeride. Stevig, warm, waterdicht en mooi. De kraag is lekker hoog. Verkrijgbaar in verschillende kleuren van XS tot XXL. Voor onze deelnemers kost 'ie slechts 295 Euro (winkelprijs 500,- Euro)

Freeride broek dames

Voor echte freeridesters hebben we de trendy Luina HS Pants. Warm en comfortabel, ook geschikt voor skitoeren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Voor onze deelneemsters kost 'ie 180 Euro (winkelprijs 280 Euro)

Freeride Broek Heren

De beroemde Stoney Pants, veel van onze gidsen en tailguides skiën erin! Sterk, comforabel en mooi. Verkijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bij ons voor 195 Euro (winkelprijs 290 Euro)

Thermoshirt Men

De thermolijn van Mammut is ideaal als onderlaag bij alle winteractiviteiten. Gemaakt van Merinowol met het unieke 'thermal mapping' concept. Verkrijgbaar in verschillende kleuren van XS tot XXL. Voor onze deelnemers kost de Go Warm Longsleeve Men slechts 47,50 Euro! (winkelprijs 80,- Euro)

Thermoshirt Women

Voor dames heeft Mammut dezelfde Thermolijn ontwikkeld. Verkrijgbaar in verschillende kleuren van XS tot XXL. Wij bieden onze deelneemsters de Go Warm Longsleeve Women voor slechts 47,50 Euro! (winkelprijs 80,- Euro)

Onderbroek Dames

Onmisbaar in de sneeuw. Of je in de lift zit, omhoog loopt of door de poeder knalt, je benen zijn lekker comfortabel. Gemaakt van merinowol in combinatie met andere materialen. Bij ons voor 39 Euro (winkelprijs 65,- Euro)

Onderbroek Heren

Ook voor de mannen hebben we een lange onderbroek geselecteerd. Het merinowol zorgt dat je altijd de juiste temperatuur behoudt, ook als je nat wordt. Onmisbaar bij elke winterport activiteit. Bij ons voor 39 Euro (winkelprijs 65,- Euro)